fredag 30. november 2012

Feste toalett med silikon

Det er alt for risikabelt å bore hull til et nytt toalett på et badegulv med gulvvarme. Du bør i stedet lime det fast med sanitærsilikon. Den fås i flere farger, slik at du .

Som topic sier, hva er beste måten å feste toalettet på? Jeg har festet noen toaletter med silikon. Fordi toalettet skal limes fast, er det viktig at du får laget en prøveoppstilling først. Når silikonen først hefter, har du så godt som ingen mulighet til .

De fleste bruker faktisk vanlig silikon til å feste me og det er en av de mer fleksible tetningsmassene som finnes. Fremgangsmåte på å fjerne toalett ? Lastet opp av ifono1Vår servicefilm viser hvordan du limer et Ifö Sign toalett til gulvet. Du kan feste ting med silicon ja, men grunnen til at petterG og jeg nevnte de andre.


Velger du likevel å montere det selv, skal et gulvmontert toalett festes til gulvet med silikon. Silikonering hindrer at vann kommer under toalettet og du unngår at . Toalett med P-lås har av avløp til vegg og toalett med S-lås har avløp til gulv. Gulvmonterte toalett festes til gulv med silikon. Silikonering hindrer at vann kommer .

Har kjøpt ny dass til det nye flislagte badet. Denne skal da festes med silikon eller lim eller noe til flisene. Fliselim er som navnet sier lim du bruker på å feste flis på underlaget.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...