fredag 30. november 2012

Messingpuss sitronsyre

Sure løsninger som eddik, sitronsaft eller ketchup, som inneholder eddik- og sitronsyre reagerer med kobberoksid slik at kobberioner frigjøres . DIY - interiørtips - hjemmelaget - messingpuss - på Mariannes blogg. Zalo, ultralyd-maskin (?) og ketsjup.

Fyll vaskekummen med varmt vann, tilsett spruter Zalo og dl. Nå kan du legge oppi messingen som skal pusses rent. Kopar og messingpuss treng ikkje være eit ork og eit slit.


Zalo eller anna oppvaskmiddel liter kokande vatn.

Jepp, du leste riktig – jeg klinte den inn med ketsjup akkurat som jeg ville gjort med vanlig messingpuss. Deretter skylte jeg den av i kaldt vann . En enkel, billig og effektiv metode er å behandle disse med sitronsyre i pulverform som fås kjøpt billig i de fleste dagligvarebutikker. Vi har lagt messingen i ei blanding av sitronsyre og noen andre greier jeg ikke.


Gloria messingpuss (dersom det ennå finnes) utrørt i Zalo er . KOBBER OG MESSING: Puss med litt ketchup og flekkene forsvinner. Foto: All Over KOBBER OG MESSING: Puss med litt ketchup og flekkene . Navigere: Start Inspirasjon Tips og råd Messingpuss og rensing av. Zalo og ss sitronsyre i så varmt vann som mulig.

Panikkpussing messingkopper - Åpent forum - Doktoronline - Forumforum. Sitronsyre ,M ,Gloria messingpuss gjør dem flotte. Ledning og kontakt må etableres,utstyr kjøpes på Biltema,Claes Olhson osv. Når det er tid for messingpuss: Varmt vatn i oppvaskkummen, ein pose eller to med sitronsyre opp i kummen.


Vinsyre er sterkere enn sitronsyre, del sitronsyre tilsvarer ca. Inneholder sitronsyre for å løse opp rustangrep. Sitronsyre funker bra som messingpuss. En coctail av sitronsyre og maskinoppvaskmiddel er effektivt.


La bare ikke hylsene bade altfor lenge i . Post subject: Re: Messingpuss - snarveier?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...