onsdag 28. november 2012

Liten leilighet inspirasjon

Det er ikke størrelsen det kommer an på. Det er Hege Kleins lille leilighet på Sinsen i Oslo et bevis på. Det sier seg selv at for mange ting i en liten leilighet ikke fungerer.

Den er inspirert av Terence Conran, men bygd i en størrelse som passer . Leiligheten ligger i Welhavens gate i Oslo, i et betongbygg fra 199 med bakgård mot lorrykvartalet. Han omtaler det selv som en liten, solfylt . Du får nye ideer og inspirasjon hver uke.

Mercedes bruker smart oppbevaring til å gjøre livet i en liten leilighet litt enklere. Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass. I en liten leilighet er det ekstra viktig med kontraster for skape liv og en god romfølelse. Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet.


Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Spesielt ikke i små entreer og i gamle hus og leiligheter med trange rom i merkelige . SMÅ TING TELLER MYE: - Alt må ha sin plass, slik at leiligheten ikke fremstår. DROPP DØRER: I denne lille leiligheten har man byttet ut alle indre dører.


Det lønner seg dårlig å være maksimalist om du bor på liten plass.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...