mandag 26. november 2012

Regler for utslipp av gråvann

Kapittel gjelder kun for utslipp av gråvann fra virksomhet med innlagt vann. Fastsettelsen av lokale forskrifter skal følge forvaltningslovens regler i kapittel 7 . Gjelder forurensingsforskriften kapittel for utslipp av gråvann, dersom det ikke er innlagt vann?

Svar: For virksomhet som kun slipper ut gråvann, gjelder dette kapittel bare dersom det er innlagt vann. Krav til utslipp av sanitært avløpsvann fra bolighus, hytter og lignende. For virksomhet som kun slipper ut gråvann, gjelder dette kapittel bare dersom det. Reglene om varsel og granneskjønn i granneloven § til § gjelder ikke for utslipp .

Forskrift om utslipp av sanitærvann. Med gråvann menes den delen av sanitært avløpsvann fra vanlig husholdning som kan tilbakeføres til . Utslipp av avløpsvann fra hus og hytter. Forurensningsforskriften kapittel om utslipp av sanitært avløpsvann fra bolighus, hytter og liknende . Hei,Jeg skal bygge hytte med innlagt vann, og med utslipp for gråvann. Hytta ligger for seg selv med mulighet for å grave infiltrasjonsgrøft.


Gråvann er avløpsvann fra vask, dusj og vaskemaskin (kjøkken, bad og vaskerom). Denne løsningen krever derfor litt jobb, noe som normalt resulterer i at folk sparer litt på vannet og dermed reduseres utslippet av gråvann. Retningslinjer for utslipp fra boliger, hytter og lignende mindre enn pe.

Med gråvann menes avløpsvann fra kjøkken, ba vaskerom eller lignende og ikke. I nedslagsfelt til vernede vassdrag skal rikspolitiske retningslinjer overholdes.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...