tirsdag 27. november 2012

Rørarbeid gjøre selv

Du kan gjøre rørarbeid selv når det er innenfor din egen bolig. Du kan også legge membran på baderommet selv. Trond Bøhlerengen ved Sintef Byggforsk sier at du kan gjøre noe rørarbeid selv, men så fort du skal jobbe med rør der vann står under trykk, . Skal til å bygge hus, og lurer derfor på hva som jeg selv kan få lov til å gjøre i fbm vvs inst.


Litt usikker på hva du har lov til av rørarbeid. Hva har man lov til å gjøre selv av arbeid med vann og strøm? Jeg har begynt å pusse opp huset mitt, og kan tenke meg å gjøre mest mulig selv.

Det er svært lite man selv kan eller bør gjøre av rørarbeid hjemme. Selv de enkleste feilmonteringer kan føre til store skader på både din og . Det betyr at du ikke trenger å søke kommunen om å få pusse opp badet eller gjøre endringer. Kan man gjøre røropplegget selv, for så å få det godkjent av en autorisert. Det er nok ingen rørleggere som vil ta på seg det ansvaret.


Sinnasnekkeren setter aldri huseierne til å bygge bad selv. KUN PROFFER: KUN PROFFER: Bruk fagfolk til å bygge bad etter våtromsnormen og hold amatører unna rørarbei sier Roar . Er du litt handy, er det mange ting du har lov til å gjøre selv når du pusser opp. Skal akkurat til å pusse opp kjøkkenet, og har derfor tenkt å gjøre noe rørarbeid selv.

Flytte stoppekran mellom inntak og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...