torsdag 27. desember 2012

Legge vinyl på bad selv

Alt grunnarbeidet er gjort for lenge siden, det er et kjellerbad med gips på veggene og støpt gulv med varmekabler. Vinyl finnes i en rekke varianter som gjør det lett å legge gulvet selv. Et bad som er vedlikeholdt på riktig måte kan vare i minst år, og .

Vinylbelegg er vel en grei og rimlig løsning, selv liker jeg bedre. Vi skal pusse opp et ekstrabad i kjelleren nå og tenkte få en proff til å legge . Vårt bad fra 19fungerer helt fint. Nesten ni av ti nordmenn har pusset opp badet i løpet av de siste ti årene.

Byggforsk, påpeker at miljøvennlig oppussing i seg selv er et noe tvetydig begrep. Det er også teknisk mulig å legge ny vinyl over gammel flis. Det er et bad i en leilighet som er vel 30+ år gammelt. Du kan fint legge vinyl på et flisgulv. I kjelleren er det mange gode grunner til å legge fliser.


Holder på med et nybygg med bad og vaskerom,. Ingen nekter å legge belegg og plater, . Badet på bildet har eieren fikset selv, ved å legge nye fliser oppå gamle. Når du skal legge et badromsgulv, stilles det krav til sluken og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...