torsdag 27. desember 2012

Leppestift som sitter lenge

Mange leppestifter lover å sitte på i timevis – men gjør de egentlig det? MinMote tok saken i egne hender og testet tre leppestifter i ulike . Når man først maler leppene røde, vil man gjerne at fargen skal sitte så lenge som mulig.

Lei av leppestifter som falmer altfor raskt? Disse ti leppestiftene skal sitte ekstra lenge, men ikke alle holder hva de lover. Den gikk helt til topps i VGs test av leppestifter som skal sitte lenge på leppene. Leppestifter som ifølge reklamen skal vare time etter time etter . TVhjelper deg har testet long lasting-leppestifter.


Det er fristende å investere i en leppestift som lover at den sitter lenge. Rød leppestift er en favoritt for mange av oss, men det kan gjerne være lit vanskelig å finne en som sitter lenge og pent på leppene. Maya Vik er bare en av dem som sverger til leppestift både til fest og til.


Taylor Swift, men så ser man seg seg i speilet og innser at leppestiften definitivt ikke sitter som den skal. En rikt pigmentert leppestift som holder lenge, og som har mykgjørende og beskyttende. Väldigt prisvärt läppstift som ger snygg matt finish och sitter bra. Hvilken leppestift er best og hvilken er ikke verdt å bruke ett øre på?


Holdbarhet () – Hvor lenge leppestiften sitter på?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...