fredag 28. desember 2012

Pax forhandler norge

Nå lanserer vi et sterkere om mer moderne Pax. Ved å samle selskapes varemerker Pax, Dryson og Wösab til ett felles navn skapes et . BufretOversett denne sidenOm cookies. Vi reserverer oss for trykkfeil og forbeholder oss retten til material- og konstruksjons- endringer. Pax Norge ASProfessor Birkelandsvei 24b 1081 . Når du monterer vifter og ventiler fra Pax så sikrer du en sirkulering av luften i huset.


Både Pax Passad og Pax Termic har en försumbar energiförbrukning (4W). Ordet ”handdukstork” leder tankarna till en lyxig badrumsmiljö. Men vem har sagt att handdukstorken bara hör hemma i badrummet när den kan fylla en precis . PAX, Dryson, Wösab, Håndkletørkerne som husker dine dusjvaner.


I mer enn år har Pax utviklet, produsert og levert vifter. Med en funksjonalitet og kvalitet i særklasse er produktene for lengst funnet brukbare for det nordiske . Se her for vårt utvalg av baderomsvifter i ulike størrelser og farger. Den nye PAX termic-serien skal ikke erstatte den populære 200-serien som det selges nærmere 0av årlig i Norge, men være et . Det er stikkord for Produktene fra PAX, som nå har lansert en ny serie slitesterke produkter, nmlig .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...