tirsdag 29. januar 2013

Adventskalender for voksne

Hva med å unne dere noe ekstra i dagene før jul? Julekalender trenger slett ikke å være forbeholdt barna. Vet du ikke hvilken julekalender du skal velge i butikken eller hva du skal ha i pakkekalenderen?

Bestill ferdiglagde julekalendere rett hjem i postkassen! Her får du tipsene til både barna og de voksne. Også mange voksne vil ha adventskalender, og derfor tester vi denne gangen både kalendere til voksne og til barn.


Hvorfor er det bare barna som skal få julekalender?

Gi hverandre små og store overraskelser hver dag for å krydre forholdet. Det er heller ingenting i veien for å lage en adventskalender til din. I desember kan du mosjonere på morsomme måter! D Dette er vår Frekke adventskalender for voksne. Det er ikke slik at advent og julekalender trenger å være noe bare for de som elsker Frost, eller vil ha sjokolade.


Det finnes nemlig kalendere laget for voksne, . Her er det bare å hive seg rundt og starte mosjoneringen! Og om du vil være med på vår Frekke . Det er fire år siden Martine Skarpsno selv fikk julekalender, men i år selger 23-åringen lakris-kalender hos Backe i Grensen.

Leter du etter den perfekte adventskalender 2017? Sjekk årets julekalendere til barn og voksne hos Gaveguider. Her finner du god sjokoladekalender, . I år har vi tenkt til å bruke milliarder totalt på adventskalender, det viser. Denne passer også best til større barn og voksne: Bruk litt tid på å . Når er vi egentlig for gamle for å ha en julekalender?


Aldri, mener vi, og her er noen tips på hva du kan fylle den med! Oversikt over julekalendere på nettet. Finn din favoritt julekalender i 2016. Se hele listen her og les om kalenderne på tv. Les også: Voksne par gir hverandre pakkekalendre.


Fyller man for eksempel barnas julekalender med aktiviteter i stedet for en gave hver . Nedenfor finner du tips til hva du kan fylle en julekalender med. Adventskalender-borg Dette er et fint prosjekt som hele familien kan lage. Denne passer nok best for den voksne delen av befolkningen, men . Ellers ser jeg BodyShop har julekalender i år også, men jeg vet . Anette Musdalslien fikset adventskalender for 1per stykk. For både barn og voksne skal ha sin egen adventskalender – aller helst .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...