mandag 7. januar 2013

Hadeland glassverk

Interiør og mote er kanskje ikke det første du tenker på når det kommer til Hadeland Glassverk. Men da er det bare å tenke om igjen med én gang. BufretDu er alltid velkommen til å kontakte oss!

Våre vinglass er alle laget for at du skal kunne nyte din vin i et vakkert glass. Hele området rundt selve glassverket er som en liten, koselig . Hadeland Glassverk, Jevnaker, Norway. Hadeland Glassverk er Norges eldste.

Hadeland Glassverk ble anlagt på grunn under gården Mo på Jevnaker ved sørenden av Randsfjorden i 1762. Produksjonen startet i 176 noe som gjør verket . Lørdag november åpner Hadeland Glassverk tidenes julemarked inne i vårt nye Galleri. Julemarkedet vil fylles av en hel skog med juletrær - Det vil bugne av . Hadeland Glassverk er en av Norges eldste eksisterende industribedrifter. De produserer alt fra rimeligere bruksartikler til eksklusivt kunstglass .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...