mandag 28. januar 2013

Oppvaskmaskin starter ikke bosch

Plutselig bestemte vår oppvasksmaskin fra Bosch seg for å ikke starte. Det vil si: Den lager en slags durelyd i ca et minutt hvor det høres ut . Hvorfor kommer så dette innlegget i dag.

Sjekk følgende før du tilkaller hjelp: Er det lys i kontrollampen? I dag ville plutselig ikke maskinen starte. Kort fortalt: Alt ser ut til å være som det skal.


Det er en Whirlpool, integrert maskin.

Oppvaskmaskin vil ikke starte opp - posted in Hus, hage og oppussing: Leier en leilighet hvor det er innebygd oppvaskmaskin på kjøkkenet. Bosch oppvaskmaskin fungerer ikke - Hus. Vaskemaskin starter ikke - Hus, hage og oppussing.


Feilsøking for oppvaskmaskiner - Brukte hvitevarerbruktehvitevarer. BufretLignendeProgrammet starter ikke: Kontroller at støpselet er satt riktig inn og at sikringen ikke har løst ut. Kontroller at døren er skikkelig lukket og at det riktige programmet . Bosch SGU45M72SK Oppvaskmaskin tar ikke inn vann.


Hold hånden på Aquastopen når dere starter skylleprogrammet, når den skal ta inn . Finish sin oppvaskmaskin-rens du tenker på Lamela?

Men når maskinen ikke tar til seg vann, eller starter noe program.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...