onsdag 30. januar 2013

Takshingel coop

Takshingel til legging på nye tak og til omtekking av gamle papptak eller shingeltak. Plastbelagt bakside gjør leggingen renere og enklere. Norskprodusert takshingel som kan legges ned til 15° takfall. Takshingel med svært gode klebefelter og tetthet. Benyttes til taktekking på skrå tak ned til graders takfall.


Les mer om Isola Kontur skrå takshingel. Ett asfaltbasert takprodukt for tretak. Ett gjør-det-selv produkt, som er lett i vekt og enkelt å frakte. NORTETT Takshingel har plastbelagt bakside for renere og enklere legging. Utviklet for Nordisk klima med hard skiferoverflate som gir mindre fuktopptak og . Finnes i fargene Antikkbrun, Rustikkrød og Grå struktur.


Se produktsidene Isola Takshingel hvis du ønsker flere opplysninger om produktet og . Icopal Takshingel - velegnet til både nybygg og rehabilitering. Kraftkleberen sikrer en rask nedklebing av tungene og sikrer taket i værharde strøk. Monteres på nye og gamle papp- og shingeltak.


The offer can be purchased in Coop Obs Bygg at NOK.

C, bør takshingel og tilbehør lagres i rom-. Takshingel kan legges på tak ned til 15°.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...