tirsdag 26. februar 2013

Dusj rett på gulv

Våre spesialister har siste teknologi innenfor COfraksjonert laser og erbium. Lang erfaring og høy medisinsk kompetanse er viktig for å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg. Fraksjonert CO2-laserbehandling (ikke i Bergen). De tilbyr et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner, blant annet laserbehandling med fraksjonert CO2-laser.


Skin resurfacing (laserbehandling) av rynker og hudskader er et godt og effektivt alternativ til kirurgiske inngrep. Argus Vital har anskaffet nyeste teknologi innen . Fraksjonert laserbehandling er en relativt ny behandlingsform som også. Ved de sterkeste laserne (såkalt CO2) må man regne med at huden . Da kan vi hjelpe deg med en ny og skånsom behandling: oppstramming med fraksjonert CO2-laser.


Vi har lang erfaring med laserbehandling. Kort fortalt er det en ny laser med COfraxel mønster, det vil si at når man behandler en pasient, lages mange mikrohull i huden, men uten at .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...