tirsdag 26. februar 2013

Trestubben liten hytte

Vi er klare for å hjelpe og finne din ny kjøkkenløsning - det gjelder også hvitevarer. Vi i Trestubben vil gjerne både inspirere deg og skaffe deg en ny moderne og praktisk kjøkkenplass. Trestubben er ikke bare en hyttekjøkkenprodusent.

Vi har laget elementene ferdig med kledning, vinduer og dører slik at du raskt og riktig bygger Hytteliten. Hyttene her til lands øker stadig både hva gjelder standard og omfang. Det hjelper unektelig å drive Trestubben snekkerverksted når.


Hytteliv kan nytast også på kvadratmeter.

Med påmonterte hjul kan ein også flytta hytta frå fjord til fjell, alt etter humør. Kilefjor liten hytte med kano rett ved Otra. Hytte 4Kilefjorden i Evje Hornnes kommune.


Koselig familiehytte til leie i Eikerapen, Vest-Agder. Eikerapen alpinsenter, Om sommeren fine tur-områder og fin utsikt over. Se fra Trestubben 19Av John Skien og Arne Brommeland (Real-Video) kbps.


Nå produserer de for en stor del kjøkken og komplett innredning til hytter. Eg tok med ein liten bit av den eine stubben, og sende til eit dateringslaboratorium i Poznan i Polen.

Dateringa viste at trestubben er om lag . På Reindalssetra er det no komen opp ei heilt ny hytte.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...