tirsdag 26. februar 2013

Vaske ubehandlet tregulv

Hvilke gulvtyper kan vaskes med grønnsåpe, og hvilke ikke? Grønnsåpe kan brukes på ubehandlede tregulv, da med en god gammeldags . Når gulvet skal vaskes er det lett å bare dra frem grønnsåpe og en bøtte med. Grønnsåpe kan brukes på ubehandlede tregulv, da med en god . Her finner du en guide til vasking av gulv, enten det er i tre, laminat.


Ubehandlet tregulv er pent, men har desverre en tendens til å suge til . Grønnsåpe brukes kun på ubehandlede furugulv, som kan være behandlet med lut og deretter såpeskurt. Et oljet eller hardvoksoljet tregulv tar . Gulvene er mindre massive, og vask med vann og såpe kan skade gulvet. Skal du skure opp et ubehandlet gulv med linoljesåpe skal gulvet . Vi la ubehandlet (eller ikke lakkert ihvertfall) furu-gulv i stua og spisestua i det nyrennoverte gamle huset vårt for to år siden. Hvordan skal man rengjøre ubehandlet tregulv? Foreldreportalen › FPForum › Hjem og utstyrBufretLignende7.


Jeg har hørt at tørt renhold er det beste, og at man helst skal fjerne flekker der de er - ikke vaske hele gulvet for ofte. Det finnes anbefalte vaske- og pleiemidler som vedlikeholder gulvet ved vanlig rengjøring. Ubehandlede gulv bør behandles så fort som mulig.

For mange er vask av tregulv synonymt med den friske lukten av grønnsåpe. Sannheten er at grønnsåpe kun skal brukes til ubehandlet tregulv. Rengjøring: Gulvet må aldri være gjennombløtt når du vasker det – da trenger. Vasker du ubehandlet tregulv med grønnsåpevann den første tiden, vil du .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...