fredag 1. februar 2013

Vaske ventilator stål

Og når det gjelder kjøkkenvasken og oppvaskebenken kan såperester, hardt vann og søl alle bidra til at ståloverflatene ser møkkete og skitten . Komfyrer, ventilatorhetter og kjøleskap i børstet stål viser fettflekker og. Til vask av stål på kjøkkenet utvendig anbefaler vi Jif Universal, .

Sistnevnte kan få rustfritt stål til å ruste, ved at stålullen legger igjen små. Det er lurt å vaske over flaten først med såpevann, for å fjerne så . Rustfritt stål er populært på kjøkkenet. Det brukes gjerne i kjøkkenvasker, og mange velger hvitevarer og hjemmeelektronikk med de blanke . Synes du det er vanskelig å få det rustfrie stålet pent?


Av de mer uvanlige ideene, er kanskje forslaget om å vaske med matolje. Rengjøring av ventilator i stål Hjem og utstyr. Komfyrer, ventilatorhetter og kjøleskap viser fettflekker og. Til vask av stål på kjøkkenet utvendig anbefaler vi Jif Universal, opplyser Malin . Mange kloke hoder her inne ;-) Jeg har en vifte i stål, og utenpå den har det dessverre lagt seg mye fett og støv.


Til alle som sliter med fettflekker og fingermerker o. Vask over med en fuktig klut, tørk med et kjøkkenhåndkle.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...