onsdag 27. mars 2013

Belysning mørk stue

Stuen er ofte rommet hvor man legger mest arbeid i vise fram hjemmet sitt i. Lys er en viktig del av interiøret og det er stor forskjell på en bra jobb og en dårlig . Er det for mørkt, blir det for stor kontrast for øyet, noe som både er skadelig og slitsomt.

Med lys bak tv-en kan du unngå for stor forskjell mellom . Stuen er husets kanskje mest fleksible rom, og belysningen bør være deretter. Tenk på at du skal kunne se godt nok til å vaske gulvene selv på mørke dager, . Slik får du det koseligere hjemme med riktig belysning og gir deg belysningstips.

Slik lyssetter du ba kjøkken, stue og soverom. Med lange, mørke kvelder merker vi fort hvor viktig lyset er. Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys.


Huskeliste for god belysning av Stuen:. På stue og kjøkken har Sletbak en type LED-armatur i taket som gir indirekte. Jeg opplever rom med indirekte belysning som behagelige å være i. Dette på grunn av adaptasjon, som betyr øyets evne til å tilpasse seg lys og mørke.


Vi kan sammenligne det med å kjøre ut fra en mørk tunnel, . Mange tenker at hvis stuen har store vinduer som slipper inn masse lys.

Når man møblerer et hjem er det viktig å tenke på at belysning er en del. Stuen skiller seg fra andre rom i huset med tanke på at dette rommet. Ofte er det allmennbelysningen som er for dårlig når man synes det er for mørkt .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...