tirsdag 26. mars 2013

Dundyne sommer

Norskproduserte, svanemerkede, øko-tex merkede dundyner. Helt fri for helseskadelige kjemikalier. Dyner som er trygge for deg og miljøet!

Princess er først ute med å kunne tilby norskproduserte dundyner og. Gold dunpute svane (2015); Sommer dundyne (2015); Harmony dundyne (2016) .

Dundyner og -puter fra Nordun er kvalitetsprodukter tilpasset klimaet og årstidene i Norge. Fylt med europeisk hvit andedun og europeisk små hvite andefjær. Duntett trekk i 1 bomullscambric.


Mange synes det er vanskelig å velge dundyne. I en dyne med mange sømmer er det plass til mindre dun enn i en med få sømmer. Vi deler inn dundynene i tre ulike kategorier: sommerdyner, medium.


Medium varme dyner er et kompromiss mellom sommer- og vinterdyner. Med en sommerdyne sover du mye bedre om sommeren. Husk at dundyner ikke skal luftes i direkte sollys.


Vurderer nå å levere den tilbake og kjøpe ei annen dundyne som jeg. Dunens naturlige egenskaper gjør at dynen svaler på varme netter og holder deg varm på kjølige sommernetter.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...