fredag 29. mars 2013

Eddik i skyllevannet

Jeg har fått tips om at eddik i skyllevannet er fint. Både for å få bort lukt i tøy, hindre at sterkt farga garn blør og farger av, og for et par dager siden fikk jeg tipset i . Eddik er et fascinerende produkt med mange bruksområder på grunn av sin evne til å.

Tøymykner: Hell en halv kopp eddik i skyllevannet. Eddik kan også brukes til annen rengjøring. Jeg bruker alltid Eddik i skyllevannet når jeg vasker vinduer, og Eddik i skyllevannet når jeg vasker . Det spesielt hyggelige er at eddik, natron og sitron er miljøvennlige, billig i bruk og du.

Få skinnet tilbake i glass ved å ha eddik i skyllevannet. Supert triks for å friske opp guffent treningstøy, sure sko og for å bevare fargen på favorittjeansen. Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. Eddik er en sur væske som dannes av eddiksyrebakterier i møte med.


Derfor er det lurt å ha et par skjeer med eddik i skyllevannet når du . Hell en halv kopp med eddik i skyllevannet i vaskemaskinen slik åt håndklær og sengetøy blir deilig og mykt. Vanlig, hvit eddik i skyllevannet reduserer statisk elektrisitet, men er mye billigere enn tøymykner, og ikke minst bedre for kroppen og miljøet.

La det igjen bli gjennomvått, klem forsiktig, løft det ut, trykk ut vannet og repeter til skyllevannet er helt klart. Ha eddik i skyllevannet for skinnende glass. Eventuelt kan du ha eddik i skyllevannet, for å feste fargen eller fjerne vond lukt. Ullplagg vasket med lanolinvaskemiddel skal ikke skylles. Med så mange forskjellige bruksområder er eddik et ekte universalmiddel.


Natron er basisk, dermed lurt å nøytralisere den med eddik. Hell ½ kopp eddik i skyllevannet i vaskemaskinen – og du har en flott tøymykner. Eddik fungerer utmerket til sølvpuss. PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør underverker i dusjen.


Som vaskemiddel på glassveggene, fungerer det mye bedre enn . Du bruker kanskje en gang i blant litt hvit eddik i en avansert matoppskrift? Har du litt i skyllevannet i vaskemaskinen kan du fjerne mugg fra .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...