torsdag 28. mars 2013

Helene olafsen

Helene Olafsen (født 21. februar 19i Oslo) er en norsk tidligere snøbrettkjører. Hun er fra Oppegård og representerte Kolbotn IL. Den tidligere snøbrettkjøreren Helene Olafsen (26), som er aktuell i den kommende sesongen av Mesternes mester, har med seg kjæresten .

Lærerstudent og tidligere verdensmester i snøbrettcross, Helene Olafsen (26), er klar for å kjempe i finalen om å bli den første kvinnelige . Helene Olafsen tror hun aldri vil bli komfortabel med å ha lagt opp. Men nå fokuserer den skadeforfulgte snowboardelskeren på bare de gode . Det har vært en hektisk tid siden Helene Olafsen gav seg som profesjonell snowboarder.

Selv om det var tungt rett etterpå, er Olafsen sikker på . Helene Olafsen ble verdensmester i 200 endte på 4. OL i Vancouver 201 og ble skadet under OL i 2012. Snøbrettkøyrar Helene Olafsen har sett seg lei av alle skadeproblema, og legg brettet på hylla. Det er som å rive av eit plaster, seier ho.


Suksessen til tross: Helene Olafsen (27) har i utgangspunktet ingen planer om å konkurrere mer med det første.

Om en blanding av før, nå, og snart. Tanke 1: A4-livet har fått ufortjent mye hat. Jeg vil heller kjøre snowboard livet ut enn å satse alt på ett OL, sier Helene Olafsen som i dag avslutter sin profesjonelle snowboardkarriere. Uvitende om deltakelsen i Mesternes Mester på NRK tilbød Chess snowboarderen Helene Olafsen en av hovedrollene i sine nye reklamefilmer . OSLO: Helene Olafsen har egentlig lagt snøbrettet på hylla, men lørdag gjorde hun et aldri så lite comeback under NM i halfpipe i Wyllerløypa.


TOK MED KOMPIS: Helene Olafsen (26) tok med seg Stian Sivertzen (27) på finalefest. De to kjenner hverandre gjennom snowboardmiljøet. Her er han sammen med Tonje Sørlie og Helene Olafsen under innspillingen av Mesternes Mester.


LEGGER OPP: Helene Olafsen (t.v.) legger opp. Nå har Helene Olafsen triksene til å hevde seg i de største konkurransene.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...