fredag 29. mars 2013

Våtromsplater flis

Tetti 20mm våtromsplate er en diffusjonsåpen membran…. Trykkfast og bøyestiv - Perfekt underlag for flis. Dette gir et perfekt underlag for flis, eller tilsvarende kledning, i tillegg til at platen.

Tetti våtromsplater er svært enkle å montere og brukes på vegg, gulv, . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Våtromsplater, et godt alternativ til flis.

Det å skulle flislegge badet på nytt er både tidkrevende og kostbart og er definitivt ikke gjort i . Hvite fliser på veggen og grå, sandfarget eller blå fliser på gulvet var. Våtromsplater er laget for fliskledning. Med en spesiell tokomponent-sparkel kan du likevel male dem. Hei, Vi har et bad med stygge fliser som vi ønsker å oppgradere. Flere av flisene har sprukket og det er et gammeldags mønster.


Vi har et hus som trenger en ansiksløftning spesilt på det ene badet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...