mandag 29. april 2013

Intra vasker norge

Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkken og det offentlige sanitærrommet. I tillegg til kjøkkenvasker fra Intra fører vi også et stort sortiment innenfor alle. Vårt mål er å bli den mest komplette forhandler av VVS-produkter i Norge, og .

Intra AS utvikler produkter med skandinavisk design og har lyktes i å. Intra AS har produksjon i Norge, Sverige og Danmark og har egne. Kontaktinformasjon for Intra AS Malvik, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. En av norges største leverandører som satser på tradisjonell design med god kvalitet.

Intra-gruppen er markedsledende i Skandinavia innen kjøkkenvasker, . Fabrikken på Storsand som blant annet produserer vasker i rustfritt. Intra ikke har sett på mulighetene for å samle virksomhetene i Norge . Vask- og sanitærprodusenten Intra frykter at de vil tape terreng til utenlandske. Liker du å holde deg oppdatert på næringslivet i Midt-Norge? Franke Norge AS (vasker og ventilatorer).


Buy IntraFrame Kjøkken vasker in Malvik Norge — from Intra, AS in catalog Allbiz! Leveres med kompressordrevet kjøleskap på 123 . Sammenlign priser på Intra Frame FR60SX (Rustfritt) Oppvaskbenk.

Norges eldste VVS nettbutikk, Gi anbefaling! Noen som har erfaring med Tyske firmaer som sender til Norge? Selskapet har omlag ansatte i Norge, og Intra-Gruppen produserer vasker og sanitærutstyr i rustfritt stål. Forsiden Vasker - Intra. Intra Vasker Se fler bilder från Intra.


Handle Servant Intra Endura ED2-billig, bekvemt og sikkert på nettet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...