tirsdag 30. april 2013

Størrelse plate under ovn

Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate under hele omrammingen, se figur. Plata skal rekke minst 3mm ut foran ilegget med mindre . Er det noen norm på hvor stor platen under ovnen skal være!

Så er det ekstra krav til gulvplatens størrelse hvis høyden til ildstedets åpning er . En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale. Andre krever at man har en plate under selve peisen også. Gulvplate: Må jeg ha en spesiell gulvplate?

Montering - Tåler gulvet vekter av ovnen? Montering- Hvor lang tid tar det å sette inn en ny ovn? Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger.


Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Jeg mener å ha hørt at det finnes forskrifter på str på slike plater under vedovner, men finner ingenting . Underlagsplate dråpeform sort str medium. For eksempel kan ovner med enkelt sideglass kreve inntil en meter. Kvadratisk underlagsplate med buede hjørner i front, til beskyttelse av gulv. Under ovnen og cm foran ovnsdøren skal det være underlagsplate av ikke .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...