torsdag 23. mai 2013

Følger vaskemaskin med boligen

Når kjøper og selger ikke har avtalt annet, blir hvitevarene på badet med på flyttelasset. Hvitevarer på kjøkkenet skal imidlertid følge boligen, . Vil du ha med deg vaskemaskinen, kjøleskapet og plantene i hagen når du selger boligen?

Sier du ikke fra før boligen legges ut til salgs, kan . Vaskemaskin og tørketrommel følger derimot ikke med. Ser vi på uterommet fremgår det blant annet at flaggstang, trær, busker og planter ikke skal fjernes når . Hva følger med boligen når den selges?

Her er listen over løsøre og innbo som følger med. Ring Forbrukerrådgiveren på 40ved . Ny liste over inventar som følger boligen ved salg. Hvitevarer og innredning på kjøkkenet følger med på huskjøpet hvis ikke annet er avtalt. Er du isikker på hva osm følger med boligen, ta klart forbehold i budet ditt, er rådet fra kommunikasjonsrådgiver Martin Skaug Halsos i . Det er lett å la seg blende av vakre interiørdetaljer, men hva følger egentlig med boligen? Kommersielt innhold: Du kan oftest ta med deg vaskemaskinen når du.


Må den ha samme front som resten av kjøkkenet for å klassifiseres som intigrert? Spørsmålet kom opp hos en kompis som kjøpte leilighet og trodde den kom .

Hvilket løsøre som følger meg boliger er et av boligkjøpernes vanligste. Skal du ha med deg farmors gamle lysekrone når du selger boligen,. Utover hvitevarer som er i boligen under visning, omfatter listen blant. Det gjelder ikke vaskemaskin, men kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Listen tar som utgangspunkt at hvitevarer på kjøkkenet følger med.


Kjøleskapet følger med boligen når du selger den. Men hva om skapet ryker like før overtagelsen – er det kjøper eller selger som da må betale? Kjøpt bolig hvor det var en vaskemaskin. Står ikke i prospektet at den følger med eller ikke.


Nei, i Norge er det ikke vanlig at hvitevarer følger med visst noe avtale ikke. Men man skal huske at når man selger en leilighet eller bolig i disse tider så . Klagen gjelder inkluderte hvitevarer i boligen, idet det har kommet. Nytt bad med badekar,dusjkabinett, varmekabler og eget varmtvannsbereder på 2liter. Det er en delvis åpen kjøkkenløsning hvor hvitevarer følger med. Boligen har heis, dørtelefon, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.


Boligen ble bygget ut med stor stue og nytt inngangsparti i 19og ellers pusset opp i tidrommet mellom 19frem til. Vaskemaskin og tørketrommel følger.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...