tirsdag 14. mai 2013

Flis marmor

Marmor er dannet gjennom trykk og varme fra kalkstein over lang tid. Et fantastisk naturprodukt, som gjennom tidene har vært . Marmor er en av de mer porøse stein typene og kjennetegnes av sitt karakteristiske marmorerte mønster i overflaten.

Marmor benyttes mye i bygninger og . Nord i Toscana ligger et av verdens mest kjente marmorsteinbrud Carrara. Det er herfra vi henter marmor til våre vakre grå og hvite fliser. Marmor i Oslo, Oslo Marmor Fliser, Marmor Benkeplater, Marmor Peis, Marmor Baderom, Marmor Kjøkken, Marmor Gulvfliser, Marmor Vegg Flis, Marmor Mosaikk.

Fliser, paneler og benkeplater i marmor til ba kjøkken og stue. Marmor til husfasader og marmor skreddersøm. Timeless Calacatta er en fantastisk marmorflis produsert med de mest avanserte produksjonsteknologiene innenfor flis.


Den grafiske definisjonen er fabelaktig . Carrara marmor er en av de mest tidløse og klassiske marmorsteinene og Terratinta kombinerer den med moderne dekorasjoner. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Gulvfliser Calacata marmor 60xcm m².


De er av porcelanico, granitt kermaikk, og er derfor frostsikre.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...