mandag 13. mai 2013

Kontor møbler

Kontormøbler bestiller du raskt, trygt og enkelt på altistore. Se vårt store utvalg av rimelige kontormøbler. Gratis frakt ved bestilling over 15.

Stort utvalg av kontormøbler til gode priser, og rask levering. Fri frakt over 00- , åpent kjøp i dager, minst års garanti. Vi har kontormøbler til alle områder – kontorlandskap, inspirerende møterom eller innbydende resepsjonsområder.


Kinnarps AS er Norges største leverandør på kontormøbler, skolemøbler og helsemøbler.

Opplev rimelige og veldesignede møbler til hjemmekontoret. Vi har alt fra arbeidsbord og stoler til oppbevaringsløsninger og systemer for kabelhåndtering. Vi har et stort utvalg av kontormøbler, skrivebord og stoler til gode priser. Form Funk Oslo (tidligere Norske Kontormøbler) leverer designmøbler til små og store bedrifter.


Se vårt utvalg av kontormøbler og bli inspirert! Alt innen brukt og nytt til kontor og næring. Kontormøbler og utstyr Vis underkategorier; Hvitevarer, elektronikk og data Vis underkategorier; Storkjøkken og butikk . Vi har gjort det enkelt og billig å bestille kontormøbler av høy kvalitet i vår nettbutikk.


Ingen skjulte priser - rask levering!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...