tirsdag 14. mai 2013

Montering stikkontakt med jord

Gelia Elskola - Dimmer - 2) Byta till dimmer - Duration: 3:10. Det som er skrudd fast i veggen, som stikkontakter, koblingsbokser. Det betyr at du kan montere støpsel på ledninger, koble til lamper i tak og lignende.

Det var en stikkontakt oppunder taket, så det eneste jeg trengte å gjøre var å henge. Da jeg skulle montere en ny, oppdaget jeg to sett med ledninger. Hvis du har koblet til en stikkontakt med jord og ikke jordet den så er det . Funksjoner av instrumentet med jording; Spesifisitet montering stikkontakter med jording.

To varianter av jordledningen til stikkontakten; Den . Stikkontakten leveres med termoplastkappe, bakplate og barnevern. Stikkontakten kan monteres over en enkel veggboks. Dette er en dobbel stikkontakt med jord til installasjon på vegg. Montering: Dette lyset kan brukes både i skjult og i åpen installasjon.


Og du kan selv montere ledning, støpsel og bryter til en lampe. Og hvis uttaket eller stikkontakten din er jordet, så må støpselet du setter i det . Skal du koble kabel på en stikkontakt med et hunnstøpsel på enden?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...