onsdag 22. mai 2013

Steam buns

Hjemmelagde dampede myke steam buns, fylt med skiver av mørt kjøtt, agurk og gode ulike sauser er de i all sin enkelhet en skikkelig smaksbombe. De trendy steamed bunsene har tatt verden med storm. Mye takket være stjernekokk David Chang og hans restaurantkjede Momofuku, som har . Pork belly buns må være noe av det mest fantastiske som finnes. Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden.


Noe av det mest trendy er pork belly buns, fløyelsmyke boller med langtidsstekt svinekjøtt, asiatiske smaker. Steam the buns for mins until puffed up (you'll need to do this in batches).

Prise open each bun and fill with the barbecue pork and Pickled carrot mooli. Har du ribberester etter julemiddagen? Steambuns à la Hitchhiker med ribberester, friske urter og grønnsaker er det beste du kan lage med . Make Chinese steamed buns like the ones you ate at David Chang's Momofuku.


We've streamlined the classic recipe so you'll get great every time. Steam buns kan man fylle med nær sagt hva som helst av langstekt kjøtt, og passer like godt til BBQ – asiatisk som til meksikansk. I går serverte jeg kinesisk hønsesuppe på bloggen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...