onsdag 26. juni 2013

Bytte bereder selv

Du klarer å bytte den selv hvis den står i våtrom. Litt avhengig av alderen på berederen, kan det også være en fordel generelt sett. Har du en gammel og strømslukende bereder, kan du spare mye på å bytte til en ny og moderne.


Er du litt handy, er det mange ting du har lov til å gjøre selv når du pusser opp. Hvor mye mer effektiv er egentlig en ny vv-bereder kontra en år gammel. Kan dette i seg selv forsvare å bytte bereder, altså med tanke på strømforbruk . Jeg har selv en utekran der ventilen sitter bak varmtvannsberederen,.

Det kan dryppe når vannet varmes opp, ellers kan berederen få . OSO Hotwater mener varmtvannstankeiere kan bytte strømkabel på brannfarlige beredere selv. Dette er vi ikke komfortable me sier . Ser på et hus der varmtvannsbereder sannsynsligvis må skiftes om ikke så. Snakket med forsikringen og hvis vi byttet den selv så ville vi få . Hei Jeg skal bytte ut kjøkkenkranen på kjøkkenet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...