fredag 28. juni 2013

Gulv kjøkken og stue

Vi viser deg gjennom gulv-jungelen og hvilke alternativer som passer best i hvilke. De mest trendy og populære gulvene. Vi skal legge nytt gulv i stue, spisestue og gang.

Stua har trestavs eikeparkett og kjøkken trestavs eik laminat. En moderne arkitektur ofte med seg en åpen planløsning, der kjøkkengulvet skal harmonere me eller være likt gulvet i stuen. Det er mange ting å ta hensyn til før du velger gulv. Rom som stue, kjøkken, andre typer oppholdsrom, og ikke minst gangen, er ofte hyppigst .

Lagerlöf peker på at det er tre kriterier som gjelder alle kjøkkengulv:. I entréen, på kjøkkenet og på baderommet bør gulvmaterialet tåle å komme i kontakt med vann. På soverommet bør det være godt å svinge de . Vi har et stygt plastbelegg på kjøkkenet og teppe i stua.


Siden dette er en stor flate ønsker vi å legge nytt gulv på hele greia, og helst . En stor og lang stue med et mørkt gulv gir et visuelt inntrykk av at. Hvilket rom er det som skal få et nytt gulv?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...