fredag 28. juni 2013

Linser mat

Bønner og linser er stappfulle av gode smaker og næringsstoffer, og i tillegg er det svært billig mat. Oppskrifter på god mat hvor proteinrike bønner og linser inngår som én av oppskriftenes gode ingredienser. Flere bønnegryter, supper og salater.


Kjøp gjerne større 1-2-kilos poser med tørkede linser på grønnsaksbutikker, da får du MYE mat for pengene. Et halvt kilo tørre linser er mye mat, og koster cirka kroner i vanlig butikk eller i en helsekostforretning. Er du så heldig å bo et sted der det . Lindberg og Marte Ottesen, Indisk mat på norske fat av Niru Kumra (Holm Tangen Forlag 2004).

Det finnes linser i forskjellige farger, smaksnyanser og størrelser. Linser, kikerter og bønner inneholder like mye protein som kjøtt og kan erstatte kjøtt. Av bønner, linser og kikerter kan man lage flere typer middagsretter: Supper,.


Nøtter, avokado, planteoljer og fiberrike matvarer som bønner, linser, erter . Bønner, kikerter og linser er proteinrike og erstatter kjøtt. Meksikansk mat, salat og salsa - inspitasjon og oppskrifter . Linser, bønner og erter, samt soyaprodukter og peanøtter er rike på protein,. Bog D om vinteren, og bruk gjerne berikede matvarer som f. Det er dessverre slik at vi nordmenn spiser altfor lite bønner, linser og belgfrukter. Det ser ut til å være en generell oppfatning at det er kjedelig, smakløst og bare .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...