torsdag 27. juni 2013

Smil midler oppland

Tilskudd og tilskuddsordninger innen jord- og skogbruk – Fylkesmannen. Fylkesmannen har fordelt millionar kroner til spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL) på kommunane i Oppland. Midler til miljøtiltak i jordbruket er fordelt.

Norsk Kulturminnefond; SMIL-midler: Spesielle miljøtiltak i landbruket. For fredete og verneverdige bygninger i landbruket. Mandag går søknadsfristen for å søke om støtte til spesielle miljøtiltak i landbruket (SMIL) ut.


Landbrukskontoret forvalter en rekke økonomiske virkemidler i jord- og skogbruket.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker informasjon om tilskuddsordningene eller . Regionalt miljøprogram for jordbruket i Oppland 2013-20;. Legger føringer for forvaltning av SMIL-midler lokalt, slik at de virker sammen med felles hovedmål . I Regionalt miljøprogram (RMP) for Oppland inngår tilskudd til seterdrift med. Størstedelen av SMIL-midlene i Lillehammer-regionen har gått til bevaring av . Fylkesmannen i Opplan Landbruksavdelinga.


For dager siden - For Oppland og Innlandet er ett av de viktigste grepene at det nå blir en. SMIL-midler og økt samarbeid med reiselivet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...