onsdag 28. august 2013

Kjøpe ullkuler

De to første gangene jeg var å kjøpte kuler kostet de kroner. Hun har valgt å sette i gang med å lage sitt eget ullkule-teppe. En trenger jo ikke å kjøpe en masse dyre interiørting om man kan ordne det .

Spennende utvalg av Ullkuler blant 12. Ullkuler er rimelige, dekorative, og første skritt mot en rekke gøyale prosjekter. Telle har tatt frem sysakene og brukt ullkuler til å fiffe opp en vanlig grå cardigan! Moodboard på gittertavle eller kjøpt ferdig fra Ygg Lyng .

Ullkuler cm – 5stk (Søstrene Grene selger pakker på stk til kr) 2. Kuler kan også kjøpe på om noen heller vil kjøpe der. Hei :) Endelig var det tid til et lite DIY og gjenbruksprosjekt og det er virkelig noe jeg har savnet. Jeg er jo midt oppi rydde og pakke prosess, . De hadde utallige, lysegrønne blomsterknopper oppover alle greinene.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett. Ullkuler cm – 5stk (Søstrene Grene selger pakker på stk til kr) 2.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...