mandag 30. september 2013

Ferdigmalte slette veggplater

Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. MDF slettpanel er helt slette, ferdigmalte plater som gir rommet et flott, moderne og stilfult preg og det er enkelt å holde rent. Platene er lette å montere og har not . Vi har ferdigmalte plater på veggene, og har lyst på slette vegger. Slettpanel er helt slette plater malt i egghvit.


Dette gir rommet et moderne og stilfullt preg, ingen profil og ingen struktur. Er du på utkikk etter klassisk slett vegg er denne veggplaten noe for deg. Huntonit Standard veggplate er plater uten freste bord ferdig hvitgrunnet. Du trenger ikke lenger gips- eller sponplater for å få til tøffe, slette vegger. Nå finnes endelig helt slette veggplater ferdigmalt i høstens.


Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Ferdigmalte veggplater egner seg både når du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt. De virker slette på veggen ved normal betraktningsavstan men er ingen 100. Arbor Panel Trend mm er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur.


Vi har fått beskjed om at det i prisen ligger ferdigmalte plater på alle rom foruten. Kan det ikke være at ferdigmalte glatte plater rett og slett er .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...