fredag 27. september 2013

Huntonitt takplater antikk

Glatt overflate; Not og fjær på sider for enkel montering; Hvitmalt; Et klassisk valg som. Hvitmalte takplater i trefiber fra Huntonit. Platene er behandlet med strøk maling og strøk lakk.

Huntonit ferdigmalte panel- og takplater er behandlet med hele strøk maling og lag med lakk. Huntonit Symfoni Hvit er en ferdigmalt veggplate med inspirasjon fra naturen. Takplate Huntonit antikk hvit 11x620x1220. Huntonit Antikk ferdigmalte veggplater har en helt glatt overflate uten profiler eller struktur og en V-fuge mellom hver plate.


Takplate med ferdigmalte, forskjellige strukturerte overflater i hvitt. Huntonit takplater er anbefalt av Norges Astma- og. Huntonit ferdigmalte panel- og takplater produseres i Norge av de reneste råvarer.


Du kan også montere platene både i tørre og våtrom under forutsetning av at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Huntonit takplater er anbefalt av Norges .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...