onsdag 25. september 2013

Kloakkrør fall

Har pigget opp gulvet i kjelleren og skap legge nye avløpsrør til dusjsluk, toalett og vask. Spørsmålet er hvor mye fall må jeg legge på rørene ? Krav om fall eller vinkel på avløpsrør. Har kjøpt ett gammelt hus fra 191 og ønsker å flytte på avløpsrør slik at . Skal ha vegghengt wc, avløps rør skal gå imellom bjelkelagene til nedløp. Denne oppdaterte anvisningen er et praktisk verktøy for å bestemme rørdiameter og fall ved dimensjonering av avløpsrør. Det finnes lavere klasser, men de innebærer dårligere rør og større krav til utførelse.


I den grad det er behov for rør med høyere ringstivhet benyttes trykkrør - for . Plastrørprodusentene i Norge har utarbeidet felles anvisninger for legging av rør. Dette sikrer kvaliteten ved at utførelse ikke er en konkurransefaktor. Det er det vi må legge og den skal ikke være høyre enn kloakkrør. Hei, skal bygge baderom i kjelleren, avløpet (115mm diameter?) fra badet oppe går ned i hjørnet av hvor jeg skal ha kjellerbadet. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Ujevnt fall og svanker på ledningen. Ved fall mindre enn ‰ skal det dokumenteres.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...