onsdag 25. september 2013

Renseri priser

Orion Renseri er et komplett renseri og utfører det aller meste innen vask og rens. NYHET – Nye valgmuligheter og priser på skjorteavtaler. Velg kategori: Tjenester og prislister for privatkunder.

Bunader: Fra 40- til 8(priser vil variere i forhold til type bunad). Kjoler: fra 20- til 50- (priser vil variere i forhold til type kjole). Her finner du et utvalg av våre priser.


Vi bruker kun anerkjente kjemikaler til vask, rens og flekkfjerning.

Med skjorteavtale vasker og stryker vi skjortene dine til en lavere pris. Du forhåndsbetaler og er sikret rene og pene skjorter til enhver anledning. Gjett hvor mange renserier som ga pengene tilbake. Kanskje konstaterer du at du bør avlegge renseriet et besøk en av de nærmeste dagene.


Da lønner det seg å sjekke prisene først: Om du vil få . For kvinnene kan regningen imidlertid fort bli høyere enn de prisene vi fikk. Mens det stort sett er standardpriser på dressene, er prisen på rens . PRISLISTE MARTHES RENSERI AUGUST 2013.

Priser på rens af tøj, gardiner, sofabetræk, m. Vask af skjorter, dyner, duge, etc. Vi er et renseri-vaskeri på Østerbro i København. Ditt lokale renseri og vaskeri i Stavanger. Vi jobber kontinuerlig med å holde prisene våre så lave som mulig, slik at du som . Du forhåndsbetaler og er sikret rene og pene… 11. Gardiner; Skinntøy; Garderobe; Tepper; Dyner; Puter; Og mye mer.


Les her hvordan det gikk da Linderud Rens ble best i test på TV2 . Bryllup, dåp og høytider – vær ute i god tid! De eier begge renseriene i Ski og det i Drøbak og har derfor de samme prisene. Renseriet Pernille Jensen tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Find en lang række tekstiler i vores lange prisliste. Renserierne i indre København, Vesterbro har konkurrence dygtige renseri priser på rensning af tøj, tekstiler mm.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...