onsdag 25. september 2013

Smal kommode på badet

Hos JYSK har vi et stort utvalg av kommoder i forskjellig design og størrelse. En kommode passer inn hvor som helst i hjemmet – på soverommet, på kjøkkenet, på badet og til og med i garasjen. Kommode KABDRUP skuffer smal hvit.

BufretLignendeHos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen. Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet.

Our Little White House,rh:ourlittlewhitehouse. Smarte oppbevaringsløsninger til badet,rh:viivilla. Retro kommode i hvit med multifargede skuffer. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Trenger du hjelp til å holde baderommet ryddig?


Vi har praktiske oppbevaringsmøbler til badet. Velg mellom underskap, overskap og hyller i mange ulike stiler. Bad › Baderomsinspirasjon › Smarte oppbevaringsløsninger til badetBufretLignende6.


På et lite bad kan oppbevaring av håndklær være en utfordring.

Vi har kjøpt en Malm kommode til badet, men er redd den skal få fuktskader fra gulvet. Har lyst å sette den på et eller annet for beskyttelse. Hvilken kommode ville dere hatt på badet? Gjem ting og tøy i kommoder som holder det de lover!


Norrgavels kommode i bjørk er smal og passer perfekt som nattbord på liten plass. Resultatet ble et bad laget for spa og velvære.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...