tirsdag 29. oktober 2013

Feste tørkestativ ute

Kan vi snekre et slikt gammeldags tørkestativ, Thomas? Ideell til tørking av sokker, undertøy og andre små plagg. Kan med fordel henges på tørkestativ eller tørkesnor.

Mangler du plass til å tørke klær, kan du lage et utendørs tørkestativ som henger på en vegg. Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper. Etter modell av det opprinnelige tørkestativet til min oldemor er den skjært til i bue på.


Utendørs tørkestativ fra Brabantia.

Uttrekkbart tørkestativ til inne og ute. Tørkestativ til vegg - ute og inne. På denne kan man skru inn kraftge,store kroker eller øyeskruer,som man fester selve klesnoren til.


Og er man redd for at sidene skal komme til å . Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Monteres på vegg og er enkel å trekke ut, tar således liten plass når den ikke er i bruk. Hvorfor la store tørkestativ stjele gulvplass, når du isteden kan tørke tøyet i takhøyde?


Utrolig smart løsning for å spare plass; Festes enkelt i taket; stenger som. Kan monteres både inne og ute, også i skråtak; Stor kapasitet – tåler kg .

Flott tørkestativ fra kjente merket som Brabantia. Fremstår som nytt uten feil og mangler. Det medfølger trekk og feste til bakken.


LinoTrend er velegnet til store ting, som f. Vent derfor til neste utesesong med å male stolper og overliggere, selv om det ser. Et alternativ for den som vil ha et mørkt tørkestativ er å behandle alt . Sammenfoldbart tørkestativ i aluminium. Uttrekkbart tørkestativ Husmorskole.


For å feste bruker man en eller kroker på motsatt vegg . Midthaugs tørkestativer er produsert i solid utførelse for norske værforhold.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...