mandag 28. oktober 2013

Oso varmtvannsbereder sikring

Har du for lite varmtvann, kaldt vann fra berederen eller renner sikkerhetsventilen? De fleste problemer har enkle forklaringer og løsninger som du enkelt kan . Varmtvannsbereder Sikring på element ryker - OSO EP300.

På det ene elementet har den innebygde sikringen slått ut to ganger de . Berederen som er en CTC med heat injection er akkurat passert 5år og tar sikringen enten med en gang eller etter en liten stund (time eller så). Oso Hotwater rundt om i norske hjem. Har akkurat flytta inn i en leilighet der vi gang på gang får slått av sikringen på kursen der varmtvannsbereder er koblet inn. OSO Hotwater advarer mot risiko for overoppheting i varmtvannsberedere.


Vi byttet ut vår år gamle 1Liter til OSO bereder 2L. Der står det en litt eldre oso bereder på 1liter. Vi betalte ca 6500kr for en 200l skumisolert oso bereder, ferdig montert. Da vi satte inn ny sikring, slo vi bryteren på berederen på og da sa . En skumisolert bereder har et betydelig mindre varmetap enn en bereder med ordinær. Må benyttes til sikring av alle vanninstallasjoner i rom uten sluk.


Jeg opplever at det er noe som slår ut sikringen i huset, men finner ikke ut. Krav til fast tilkobling av bereder med en effekt på 20W eller høyere.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...