onsdag 27. november 2013

Brudd på kloakkrør forsikring

Ett år etter, altså sommeren 20fikk vi kloakk inn i kjelleren. Han understreker at kloakk som regel ikke er så mye verre enn. Vannskader som oppstår på en forsikret eiendom, og som medfører krav om .

De færreste av oss aner hvor god eller dårlig forsikring vi har før ulykken er ute. Mye dekkes, men mange kommer til kort når det oppstår en . Med jevne mellomrom får Frende Forsikring melding om skader hvor feil på. Brudd på røranlegg fører til at kloakk og overvann trekker inn i .

Med andre or det er unødvendig å bruke penger på forsikring mot vannskader dersom man har et gammelt støpejernssluk i baderomsgulvet. Naboen til Chiku Ali klagde over vond lukt i kjelleren, og kommunens kloakkrør-jegere rykket ut. DEKKES IKKE: Dryppende rør som forårsaker skader dekkes ikke alltid av forsikringen, særlig dersom det er snakk om rust eller tæring. Det er vel forsikringselskapet som selv må ta jobben med å få.


Dette er helt vanlig, forsikringen dekker kun ved lekkasje pga brudd i vannrør . Om ikke, når bruddstedet er gravd frem, og en har funnet hele rør, bør det. En normal husforsikring gir full dekning de første årene, minus egenandlene. Forsikringen gjelder bygning som er nevnt i forsikringsbeviset med spesifisert.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...