torsdag 28. november 2013

Høstweekend på fjellet

Det er ikke så rart – det å vandre i fjellet om høsten, enten med fiskestangen, geværet eller på sykkelen er en del av den norske tradisjonen og kulturen. Om høsten viser naturen seg fra sin vakreste side, og det er derfor du bør planlegge en fjellhelg nå i september. Det er høysesong i fjellet, og du rekker fint en tur i høyden i løpet av en helg.

Her er turforslag for deg som vil til topps, på tur med familien eller oppsøke en av . WEEKENDS Vi kan tilby ulike weekend-opphold til fjells, både sommer og høst. Dra til fjells og få nye krefter og energi. Hva er vel bedre enn fjelluft, god mat, .

Sanderstølen hotell i Valdres er designet for at du skal få en weekend med lave skuldre, god mat i hyggelige omgivelser. Her hos oss kan du nyte fjelluften og ta . Høstweekend på Vierli - Rabatt. Opplev Fjell-Telemark når høstfargene slipper tak og det legger seg et hvitt teppe over . Yogahelg; Tid med hverandre; Womens Weekend; Seterliv.


Fortsatt mulig g p langrenn i fjellet norefjell nordicchoice norefjellskiogspa . Høstvandrepakke: Finse er omkranset av Nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet. Det er fine muligheter for dagsturer i områdene rundt. Weekend på Savalen inneholder en kombinasjon av inne- og utendørs velvære, muligheter for ulike aktiviteter, samt et godt og variert mattilbud .

Høst weekend med yoga og kostholds foredrag 2-September 2016. Nyt høstens vakre farger på fjellet og tid til deg selv. Bli med på en yogahelg som gir deg . Vi ønsker å tilby minnerike opplevelser til store og små, i fjellet med hest.


Da bør du delta på vår rideferie eller - weekend for begynnere. Fantastisk høstweekend på fjellet og nå nydelig viltbuffet på hotellet. Røros kledd i snø, er den perfekte rammen for en romantisk weekend.


Reis bort fra hverdagens stress og mas, og nyt noen dager på hotell med din kjære. Velg blant Norges mest romantiske hoteller! September er absolutt en av våre favorittmåneder. Jaktstart og vakrere enn vakrest på fjellet.


Frisk og crispy luft, men fortsatt varmt . Dra til fjells for en kjærlighetsferie.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...