torsdag 5. desember 2013

Andøya flystasjon forsvaret

Bakkemannskaper utfører teknisk sjekk på et Orion P-3C fra 3skvadronen etter tokt på Andøya flystasjon. Andøya flystasjon ligger på Andenes i Andøy kommune i Nordland fylke, sammen. Regjeringspartiene og Arbeiderpartiet er enige om Forsvarets langtidsplan og møtte pressen i vandrehallen på Stortinget klokken 17.

Regjeringa og Arbeiderpartiet har blitt enige om langtidsplanen for Forsvaret. Juridisk navn: FORSVARET; Org nr: 986105174; Ansatte: 19890. Stortinget vil ikke berge Andøya flystasjon - stemte for nedleggelse.


Forsvaret vedtatt i Stortinget tirsdag kveld.

En sorgens dag for Andøya, Forsvaret og demokratiet i Norge. At Andøya flystasjon legges ned og at det dermed ikke blir en delt løsning med . Andenes, militær flyplass med tilhørende anlegg på Andøya, Andøy kommune, Nordland. Ved flytting av Norges Maritime Patruljefly fra Andøya vil noen av landens mest rutinerte og kunnskapsrike innen maritim overvåkning velge å forlate Forsvaret. Det norske Luftforsvaret har seks maritime overvåkingsfly.


Alle stasjonert i 3skvadron på Andøya flystasjon.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...