torsdag 12. desember 2013

Behandling av laminatgulv

Hold Pergo original laminatgulv flott med disse nyttige vedlikeholdstips og instruksjoner om rengjøring. Jeg har et laminatgulv som det har blitt en del riper i. Finnes det noen produkter jeg kan behandle gulvet med slik at merkene ikke synes?

Har vurdert å benytte vannbasert to komponent epoxy, koksgrå nbsp; . Jeg vil gjerne impregnere et laminatgulv jeg har lagt. Du kan ikke behandle det på noen måte egentlig, bortsett fra å holde det rent. Har et laminatgulv i utleiedelen, som er matt.

Det er selvfølgelig ikke så dyrt å bytte den ut, men finnes det et eller annet man kan smøre det inn . Det ideelle klimaet for laminatgulv er å ha en relativ luftfuktighet mellom til og. Annen behandling av overflaten kreves ikke. Gulvvasken hører med når vi gjør rent til helga. Laminat står øverst på ønskelisten når nordmenn pusser opp.


HARO laminatgulv hører til blandt de gulve, der er lettest at pleje, fordi laminat er antistatisk og smudsafvisende. En let tørrengøring og fugtig rengøring er .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...