torsdag 26. desember 2013

Bytte lås på innerdør

Dette er altså en helt vanlig innedør, med helt vanlig innedør-lås, som av verdens nøkler passer til. Er det noen som har noen gode forslag . Vi ønsker å skifte lås på denne døren, slik at ingen tar seg inn dit.

Den passer alle vanlige innerdører uten at du trenger å bytte ut noe. Der jeg leier, så er det bare en vanlig dør med en vanlig lås som mange. Jeg føler meg ikke helt trygg på denne måten, og vil gjerne bytte til.


Det er den delen av låsen som sitter inne i døren og som griper.

Noen som vet hva det skal koste å skifte en lås på en ytterdør? Bytte innerdører - låsekasse - laskasser1_12673_image003. Det er forøvrig normalt at låskassen følger med når du kjøper . Innerdører er vanligvis utstyrt med en innstukket lås med en reile som betjenes av et dørhåndtak eller en knott. Der døren er selvlåsende, har reilen en vinklet . Låsen kan enkelt benyttes for både venstre- og høyrehengslet dør ved at fallen dras ut og vris 180°.


Figuren viser låshus med falle vendt for . Når skiftet du lås på ytterdøren sist? Du skal bytte lås langt oftere enn du tror.

Access Låsspesialisten kan hjelpe deg med å bytte lås, når du ønsker det! Bytte av lås på inngangsdør, dør til kontoret, lageret og butikken hjelper vi deg med. Takk for tipset, men vi tenker å bytte hele låsen om det er mulig av en låssmed. Takk for tipset om din dør as, det skal vi sjekke ut:-). De færreste innerdører trenger egentlig lås, men det kan jo være greit å kunne være.


Slike låser på innerdører bruker å være veldig lette å åpne med. Det finnes et alternativ til å skifte låsen i hoveddøra hvis du vil ha bedre sikkerhet. Nemlig å installere en ekstra lås slik at døra er sikret to steder. Vanlig ytterdør i tre, ikke noe sikkerhetslås.


Vi er nemlig i den situasjonen at vi hadde tre nøkler.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...