mandag 16. desember 2013

Erfaring med de lilla

Tillitsvekkende, punktlighet og meget høy kvalitet er ord som beskriver vår erfaring med De Lilla. Et profesjonelt selskap som vi anbefaler på det sterkeste. Vi har års erfaring og mange fornøyde kunder i Oslo og Bærum.

Kontakt oss for alt fra totaloppussing til enkeltstående oppgaver, vi kommer gjerne på gratis . Noen som har erfaring med De Lilla (delilla.no)? Skal pusse opp en hel etasje - nytt kjøkken (slås sammen med) spisestue og stue. Håndverkerfirmaet De Lilla holder til i lyse og innbydende lokaler sentralt på.

De Lilla har års erfaring i bransjen, og har spesialisert seg på . De Lilla utfører og organiserer oppussingsjobben fra A til Å, til avtalt tid og pris. Våre prosjektledere har lang erfaring i bransjen både når det gjelder store og . De Lilla utfører og organiserer oppussingsjobben fra A til Å, til avtalt tid og pris! Det kan være rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkera.


De Lilla AS er en entrepenørvirksomhet i sterk vekst som utfører innvendig.

De har lang erfaring, ordnet økonomi og er ledende innenfor segmentet innvendig . Daglig leder i håndverkerbedriften De Lilla AS i Oslo, Christian Engebretsen, er enig. Det er mange triks og knep som både gjør det lettere å .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...