mandag 16. desember 2013

Ikea gavekort 1 kr

I ett av de utspekulerte svindelforsøkene blir man lovet et gavekort på IKEA mot å betale én krone. Men leser du nøye det som står med liten . Lover gavekort på 200kr elns bare man registrerer seg på ei datingside og.

Har fått från IKEA i Sverige, 2kr att handla för och chans att vinna 000. Her er tilbudet: IKEA Norge gir bort et gavekort verdt 2kroner som del av en sommerkampanje til norske statsborgere for kun krone. Jeg satt og surfet nyheter og mener jeg var inne på vg.


Hei, jeg så et innlegg i facebook om å betale inn kr.

Jeg trodde det var for godt til å være sant men . Gavekort kan brukes som betalingsmiddel på nett og i alle varehus i Norge. Kampanjegavekort er gyldig i år fra utstedelse. Betingelser for IKEA Family medlemmer 24–mars gavekortkampanjen. For hver 300- du handler for i kassen, vil du få ett gavekort på 100-.


Betingelser for gavekortkampanjen 27. For hver 500- du handler for i kassen, vil du få ett gavekort på 50-. Avsenderen oppgir å være Ikea, men epostadressen har ikke noe med kjeden å gjøre. I eposten loves det ut et gavekort på 50kroner til 70 . Vi driver med spørreleker med premier, og i dette tilfellet er gaven et gavekort på 4.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...