fredag 20. desember 2013

Komfyr stikkontakt kobling

Vi har bestilt ny (integrert) komfyr og har fått opplyst at den kommer med en vanlig jordet husholdningskontakt (Schuko blir vel disse kalt). Og i pluggen blir blå alene mens brun og sort må kobles sammen på samme klemme. Så det å koble en komfyr på en en vanlig 16A kurs er derfor neppe. Har jo ikke vanlig stikkontakt i skapet, kun to sånne trefasa, en til toppen og en til.


Stekeovnen må hvertfall kobles på maks 16A sikring i . Da bytter mange av oss ut en vanlig komfyr med platetopp og stekeovn. Brun leder skal føre en fase, og kobles på pinnen merket L. To ledninger på samme støpsel - Forskriftsmessig. Hjelp til kobling av komfyr - Hus, hage og oppussinginnlegg16. Kjøpt ny komfyr men fulgte ikke med strømledning.


Ny komfyr annen stikkontakt - Elektronikkinnlegg24. Ledninger, stikkontakter - Build Dailybuilddailys. Hver husmor foretrekker å være på kjøkkenet har blitt utstyrt med moderne og komfortable utstyr, noe som gjør det mulig å spare tid på . E:ZO stikkontakt til stekeovn - Bruk denne stikkontakten fra EZ:O for å koble stekeovnen til det elektriske nettet på en trygg måte.


Hvorfor er det ikke tilatt å koble A komfyr på 20A teknisk stikk, med.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...