onsdag 4. desember 2013

Sandtorg kirke

Sandtorg menighet er det sørligste soknet i Trondenes prosti, Harstad kommune. Sandtorg kirke er hovedkirke, beliggende i Sørvik, hvor også . Lytt til det historiske Hollenbach-orgelet i Sagene kirke.

Sandtorg kirke er hovedkirke, beliggende i Sørvik, hvor også menighetskontoret er . Sandtorg kirke er en langkirke i tre som ligger i Sørvik i Harstad kommune.

Sandtorg kirke, undertittel Utgitt i anledning 50-årsjubileet i 198 heftet publikasjon . Sandtorg Church (Norwegian: Sandtorg kirke) is a parish church in the municipality of Harstad in Troms county, Norway. It is located in the village of Sørvika. Sandtorg kirke i Sørvik ble ombygd fra et utslitt bedehus, bygd i sveitserstil akkurat der kirka står. Opprinnelig var bedehuset en del av Job . Sandtorg kirke ligger i Sandtorg sokn i Trondenes prosti.


Den er bygget i tre og ble oppført i 1933. Kirken har langplan og 2sitteplasser. Femte- og sjetteklassinger viser frem en påskemusikal i Sandtorg Kirke både lørdag og søndag.

: Sandtorg kirke er en langkirke i tre som ligger i Sørvik i Harstad kommune. Sandtorg kirke er en langkirke i tre og oppført i 1933. I år som tidligere år, avholder vi skolegudstjeneste før jul kl 08. Trenger du hotell i Sandtorg kirke?


Sammenlign hotelltilbud i Sandtorg kirke i et enkelt søk. Hotell i Sandtorg kirke med prisgaranti og hotellanmeldelser. Da ikke alle er lokalkjente i Harstad og Sørvik har vi funnet ut at det kan være greit med en vegbeskrivelse til kirken!


Vi har masse nytt, spennende og stemningsfylt på programmet. Sandtorg Kirke Arkitektur i Nord-Norge, er en omfangsrik tittel på ei bok med 4sider i stort format. Redaktørene Hage, Haugdal, Hegstad og Ruud vedgår i . Architect: Arkitekt Sigurd Bjørhovde.


Sandtorg kirke''' er en trekirke som ligger i Sørvik i Harstad kommune. Kirken ble bygget i 19og er en sognekirke for Sandtorg prestegjeld.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...