tirsdag 31. desember 2013

Sigdal kjøkken farger

Dette er kraftfulle kulører du kan bruke for å skape blikkfang og kontrast i deler av kjøkkenet . Sigdal har et stort utvalg av ulike kjøkkendesign. Her får du oversikt over våre lekre kjøkkenmodeller.

BufretLignendeUno er en ”kameleon-modell” som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør den til. Med farger å velge blant, kan du kreere byens . Herragaard er et tidløst og klassisk kjøkken med ekslusive detaljer. Finn inspirasjon hos Sigdal Kjøkken!

Kjøkkenmodell: Herregaar farge: S1002-Y . Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Nå er det personlig stil og farger som gjelder.


Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassisk årgangskjøkken med sjel, som lever opp til navnet. Tilgjengelige farger og materialer . Med sine slette MDF-fronter i hele forskjellige malte farger – pluss mulighet for.


Planlegger dere å kjøpe et nytt kjøkken, er fargevalget viktig.

Det nye kjøkkenet dere investerer i skal dere leve lenge med - og da er det viktig .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...